Kanskikuva

Kanskikuva

perjantai 27. lokakuuta 2017

Kun antikukkamekkonainen printtikuosiin hurahti

Olen pukeutumisessani varsin musta ihminen: Mitä mustempaa, sen parempi. Olen kuitenkin hiljalleen ujuttanut vaatekaappiin mustan, harmaan ja valkoisen kaveriksi vaaleanpunaista ja vanhaa roosaa, onpa päälläni nähty myös taivaan sinistä ja kirkkaanpunaistakin joskus.

Punainen taitaa olla kauden muotiväri kaikissa sävyissään, joten näin pikkujoulusesongin korvalla olisi varmaan ihan paikallaan metsästää punaista pikkujoulumekkoa, tai vähintäänkin punaisia korkkareita sen perinteisen pikkumustan kaveriksi. Saa nähdä miten käy, sillä tällä hetkellä kotiin panostaminen tuntuisi olevan mielekkäämpää, kuin bilereleiden shoppailu. Jokainen voi tästä arvata kummassa nykyään on pääpaino, myös pikkujoulukaudella; kotoilussa, vai bilehileilyssä.

Viime aikoina olen huomannut  vilkuilevani myös printtikuosien perään, mikä ei ole ollenkaan tapaistani. Korjataan, ei ole ollut tapaistani, ainakaan viimeiseen kymmeneen vuoteen. Jostain syystä verkkokalvoilleni on kuitenkin piirtynyt kuva rennosta mustapohjaisesta printtimekosta, jossa voisi olla vaikka kukkia! Minulla, anti-kukkamekkonaisella! Ei sentään mitään isoja, romanttisia ruusuja, vaan jotain pienempää ja hillitympää. Ehkä.


Mekko: Vive Maria, EMP


Etsinnässä on myös täydellinen oversize-neule, jota voisi pitää sukkisten ja saappaiden kaverina toimistolla. Kotioloihin olen lämpimän ja lähes polviin ulottuvan neuleen löytänyt Noisy Maylta Vero Modasta ja se onkin täydellinen kaveri villasukille ja sohvannurkalle. Materiaali vaikuttaa myös sen verran laadukkaalle, ettei ihan ensipesussa ole menettämässä muotoaan, vaikka neuleiden kanssa kaiketi pitäisi tyytyä lähinnä tuulettamaan vaatetta ja poistamaan mahdolliset tahrat paikallisesti. Jos jollakin on siis vinkata office-kelpoisesta oversize-neuleesta, niin tipsiä tänne suunnalle, kiitos.

Nykyään tulee shoppailtua itselleen huomattavasti vähemmän ja harvemmin, kuin ennen, sillä eräs toinen nainen taloudessamme saa uutta vaatetta harva se kuukausi, öhöm. Muunmuassa tästä syystä olen tietoisesti alkanut valitsemaan itselleni hieman laadukkaampia materiaaleja, vaikka ovatkin hintavampia. Toinen syy on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, etten jaksa enää täynnä pursuilevaa vaatekaappia, enkä vaatekappaleita, jotka kahden pesun jälkeen näyttävät nukkavieruilta, kulahtaneilta ja ovat menettäneet muotonsa. Konmari on siis iskenyt vaatekappeihinkin,vaikka tekemistä kyllä edelleen riittää, että päästäisiin tilanteeseen, jossa kaapista löytyisi ainoastaan niitä vaatteita, joita oikeasti käytetään. Mutta askel kerrallaan, nyt ollaan jo hyvässä vauhdissa ja muunmuassa kaikki tavoitevaatteet on kaapista hävitetty, hehe. :D

Onko syksy ja tuloillaan olevan talvi aiheuttanut muissa uusia vaatehurahduksia?


Mekko: Tom Tailor, Zalando



Mekko: King Louie, Zalando

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti